Onder collega’s heerst er een rijke sociale interactie in een informele en ongedwongen sfeer, zowel tijdens als na de werkuren. Zo organiseren we familiedagen, teambuilding- en sportactiviteiten, en zorgen we op tijd en stond voor een feestelijk moment. Resultaat? Nauwe samenwerking, positieve werksfeer én inspirerend teamwork!

Sanofi_Geel

Alle voordelen op een rij

  • Jouw job heeft een cruciale impact op mens en maatschappij, want je helpt de levenskwaliteit van patiënten aanzienlijk mee te verbeteren.
  • Sanofi investeert op lange termijn in jou als medewerker. Door heel wat groeiperspectieven te voorzien en met een permanent opleidingsaanbod. Onze uitgebreide opleidingen (o.a. over leiderschap) en verrassende openleersessies (o.a. over stressmanagement) geven je de kans om je vaardigheden bij te sturen en je talenten aan te scherpen.
  • Uiteraard kan je rekenen op een competitief salaris en een brede waaier extralegale voordelen.
  • Je komt terecht in een unieke, innovatieve setting waar spitstechnologie, constante verbetering en kwalitatief hoogstaande infrastructuur vanzelfsprekend zijn.
  • Ons stabiele bedrijf is actief in de groeisector van de biofarmaceutica. Wij werken wereldwijd samen met de academische wereld en andere biotechbedrijven om tot optimale resultaten te bekomen.
  • Wij hebben respect voor de mens achter de werknemer en zorgen voor een gezonde werk-privébalans. Hoe? Door soepele glijtijden te voorzien, avond- en weekendwerk tot een minimum te beperken, deeltijdse tewerkstelling (o.a. tijdskrediet) mogelijk te maken, jonge moeders extra te ondersteunen, …
  • Wij luisteren oprecht naar jouw ideeën en plegen regelmatig overleg omdat we willen weten wat er lééft. Zet jij je in voor maatschappelijk relevante doelen, dan voorzien wij met plezier de nodige middelen en materiaal om ze te verwezenlijken!
  • Je kan rekenen op heel wat andere leuke voordelen, waaronder bijvoorbeeld ons fietsbeleid. Wil je graag met de fiets naar het werk komen, dan kan je een fiets naar keuze leasen. En op de campus voorzien wij een fietsenstalling, douches, lockers en handdoeken. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je gezondheid en conditie!