Dit zijn wij

Sanofi is een gediversifieerd bedrijf in de gezondheidszorg en niet alleen een farmaceutisch bedrijf. Samen met onze partners zetten wij ons actief in om de gezondheid te beschermen, de levenskwaliteit te verbeteren en antwoorden te geven op de behoeften en noden van 7 miljard wereldburgers.

Sanofi is een gediversifieerd bedrijf in de gezondheidszorg en niet alleen een farmaceutisch bedrijf. Samen met onze partners zetten wij ons actief in om de gezondheid te beschermen, de levenskwaliteit te verbeteren en antwoorden te geven op de behoeften en noden van 7 miljard wereldburgers.

Sanofi heeft meer dan 110.000 medewerkers, is gevestigd in meer dan 100 landen en is daarmee één van de grootste farmaceutische ondernemingen ter wereld. Sanofi’s sterktes zijn diabetesoplossingen, vaccins, innovatieve geneesmiddelen, consumer health care, opkomende markten, diergeneesmiddelen en Genzyme.

Door de overname van Genzyme in 2011 heeft Sanofi  haar expertise op vlak van de biotechnologie en de behandeling van zeldzame ziektes versterkt . Vandaag geniet Sanofi Genzyme van het bereik en de middelen van een van 's werelds grootste farmaceutische bedrijven, met een gemeenschappelijk engagement om het leven van patiënten te verbeteren. De productiesite in Geel is een onderdeel van Sanofi’s Industrial Operations network en is het Center of Excellence voor de productie van therapeutische enzymen voor de behandeling van de ziekte van Pompe’s.

De productie van deze enzymen gebeurt via celculturen in grote bioreactoren, gevolgd door de opzuivering ervan. Op de site in Geel zetten zo’n 650 enthousiaste medewerkers zich elke dag ten volle in om dit complexe proces in goede banen te leiden.

Sanofi in Geel

BIOS is het acroniem dat staat voor onze waarden:

Betrokkenheid

Sanofi in Geel engageert zich sterk voor ernstig zieke patiënten en neemt zijn rol in de maatschappij zeer ernstig. Deze nauwe sociale betrokkenheid verbindt ook onze medewerkers onderling. Hoe? Door levensreddende therapieën te ontwikkelen, een informele en open bedrijfscultuur te creëren en de inzet van onze mensen voor goede doelen te stimuleren en optimaal te waarderen. Kortom, wij sporen onze medewerkers bewust aan om een echte meerwaarde te betekenen voor de organisatie, de mens én de samenleving.

Integriteit

Sanofi in Geel streeft ernaar een goed evenwicht te zoeken tussen mensgerichtheid en pure wetenschap. Onze objectieve streefdoelen als individu, team en organisatie staan steeds in het teken van iets heel subjectiefs, nl. het welzijn van patiënten. Die delicate combinatie zorgt ervoor dat we steeds integer en respectvol handelen, met de nodige openheid en aandacht voor ethische standaarden. Sanofi is dan wel een hightechbedrijf, maar we zijn absoluut geen eiland in de maatschappij.

Ondernemerszin

Wij bieden onze medewerkers de unieke mogelijkheid om zelf hun toekomst uit te bouwen. Iedereen krijgt de kans om initiatief te nemen, ook al gaat dit misschien gepaard met risico’s of tegenslagen. Binnen deze motiverende cultuur leren onze mensen erg veel bij op korte tijd en trekken ze nuttige lessen uit hun ervaringen voor voor de toekomst.

Samenwerking

De wereld van de biofarmaceutica is erg complex en verandert voortdurend. Alle specialismes als medewerker volledig zelf onder de knie krijgen, dat is onbegonnen werk. Dus is teamwork binnen Sanofi eens zo belangrijk! Onze medewerkers hebben stuk voor stuk eigen talenten en expertises die van pas komen. Ze kunnen steeds rekenen op hun collega’s en bij hen te rade gaan. Door nauw samen te werken in een open en aanspreekbare sfeer boeken we de beste resultaten.

BIOS is het griekse woord voor “leven” en symboliseert in de eerste plaats het leven van onze patiënten. Onze waarden zijn essentieel voor onze patiëntgerichte organisatie. Het is dankzij deze waarden dat Genzyme destijds werd opgericht en dat we vandaag het leven van vele patiënten kunnen verbeteren.

Daarnaast staat BIOS ook symbool voor het leven van en in onze organisatie. Deze waarden bepalen het referentiekader voor onze gedragingen, en geven zo vorm aan onze cultuur.  Ze staan garant voor succes en groei van onze organisatie, en een goede sfeer, fijne formele en informele contacten, feest en ontspanning voor al onze medewerkers.

Kan je jezelf helemaal vinden in deze kernwaarden? Bekijk dan zeker ons jobaanbod en wie weet, ga jij binnenkort aan de slag bij Sanofi!