Wij zijn een wereldwijd biofarmaceutisch bedrijf dat zich toelegt op de menselijke gezondheid. We voorkomen ziekten door middel van vaccins en bieden innovatieve behandelingen om pijn te bestrijden en het lijden te verlichten. We helpen zowel mensen die te maken krijgen met een zeldzame ziekte als miljoenen mensen met langdurige chronische aandoeningen. Meer dan 100.000 medewerkers van Sanofi in 100 landen zetten zich in om wetenschappelijke innovatie om te zetten in zorgoplossingen overal ter wereld.

Onze therapeutische gebieden: diabetes & cardiovasculaire aandoeningen, immunologie, Multiple Sclerose, oncologie & hematologie, reumatoïde artritis, vaccins, zeldzame aandoeningen, zeldzame bloedaandoeningen en zelfzorg.

De productiefaciliteit in Geel is ontworpen voor de productie van therapeutische eiwitten. De faciliteit, die oorspronkelijk één enkel product produceerde, heeft zich ontwikkeld tot een multi-productfaciliteit met zowel perfusie- als fed-batch celcultuurcapaciteit, en bijhorende zuiveringstreinen, voor de productie van enzymen en monoklonale antilichamen. Op de site in Geel zetten zo’n 830 enthousiaste medewerkers zich elke dag ten volle in om deze complexe processen in goede banen te leiden.

De productiesite in Geel is een onderdeel van Sanofi’s Industrial Affairs network, meer bepaald Specialty Care Operations.

Sanofi in België

In België maakt Sanofi deel uit van de top 10 van farmaceutische bedrijven. Bovendien is Sanofi in België actief in verschillende stadia van de zorg: van Onderzoek & Ontwikkeling met klinische studies, de productie van biologische geneesmiddelen tot registratie, commercialisatie en distributie van geneesmiddelen.

Sanofi België telt 1.600 werknemers in 4 vestigingen: Brussel, Diegem, Geel en Gent.

Sanofi_Geel

Wil je zin geven aan je werk en je inzetten voor een gezondere wereld? Wil je aan de slag bij een inclusief bedrijf, waarvan de reikwijdte in België en internationaal een wereld van mogelijkheden voor je opent om je professioneel te ontwikkelen? Wil je samen met de beste experts vorm geven aan de gezondheid van morgen? Bekijk dan zeker ons jobaanbod en wie weet, ga jij binnenkort aan de slag bij Sanofi!