Onze medewerkers vertellen

Maak alvast kennis met je toekomstige collega’s! Wat vinden zij van Sanofi als werkgever? Dat kan je hier ontdekken…

Een warm nest !

Wanneer mensen mij vragen wat mij hier houdt, maak ik vaak de vergelijking met familie. Sanofi in Geel voelt voor mij als familie. Het is een warm nest waar je met goede zorgen wordt omringd en waar je jezelf kan zijn. Je wordt er aangemoedigd om nieuwe dingen te leren, om je talenten te ontdekken en je eigen pad te zoeken. Er is ruimte om te proberen, zelfs om te falen.

Tijdens de 15 jaar dat ik hier nu werk, is de familie gegroeid. Ik heb vanalles geprobeerd en veel geleerd. Ik ben gegroeid, zowel als mens als als professional. Momenteel ben ik aan mijn vierde functie toe, en ik heb het gevoel dat er nog steeds uitdagingen zijn voor mij. Ik blijf dus nog even!

Liselotte Van de Casteele - Community Manager

Flexibel glijtijdsysteem

Vanuit de functie van Maintenance Technician ben ik de voorbije 11 jaar bij Genzyme, nu Sanofi, doorgegroeid naar Utilities System Owner, de functie waarbij ik vandaag het beheer doe van en de problemen rond Clean Utilities mee help oplossen.

Ik heb hierbij steeds met fijne collega’s mogen werken, zowel van de streek als vanuit de buitenlandse vestigingen en dit door actieve deelname aan verschillende projecten. Het spreekt voor zich dat ik in de voorbije periode ook veel zaken vanaf de basis heb zien opstarten en uitgroeien tot waar we vandaag staan.

Door het zeer flexibel glijtijdsysteem is het, ondanks de lange reistijd voor mij van en naar het werk, toch steeds fijn en mogelijk om balans te vinden in het gezin en er staan wanneer het gezin dit verwacht.

Bart Neven - Afdeling Maintenance (Technical Services).

De variatie aan uitdagingen

Wat voor mij werken hier bij uitstek aantrekkelijk maakt, is de variatie aan uitdagingen.

Enerzijds hebben we een operationele omgeving die dagdagelijks in optimale condities moet gehouden worden door een combinatie van verbeteringprojecten en een weloverwogen replacement strategie. Anderzijds is er de ondersteuning door middel van haalbaarheidsstudies voor strategische projecten, de technische discipline input desbetreffend en de eigen realisatie van middelgrote projecten.

Belangrijk in dit alles is je netwerk binnen de organisatie, waarbij dit bedrijf getuigt van een goede werksfeer en crossdepartementele bijdrages in het realiseren van de doelstellingen.

Pascal Francois - Manager Engineering (Technical Services)

Doorgroeien in mijn functie

Na mijn studie Bachelor Chemie – Milieuzorg ben ik 6 jaar geleden bij Genzyme, nu Sanofi, begonnen als Quality Control’ (QC) -analist. In het labo maak ik deel uit van een groep van 24 analisten, nl. de ‘In Process Control’ (IPC) –groep. De IPC-groep is de enige groep in het labo die in een ploegensysteem werkt, zodat we directe ondersteuning kunnen bieden aan Productie.

Door mijn inzet en het goede werk dat ik lever, ben ik recent doorgegroeid in mijn functie. Nu heb ik  meer verantwoordelijkheden gekregen en zo ben ik bijvoorbeeld trainer van 2 testen en zal ik in de nabije toekomt meewerken aan de implementatie van nieuwe testen voor een nieuw product. Dat toont aan dat dit bedrijf erkenning geeft voor wat je doet en dat het mogelijk is om je verder te ontwikkelen en een mooie carrière uit te bouwen.

Ook de goede werksfeer en de toffe collega’s maken dat het hier een leuke plek is om te werken.

Philippe Pelckmans - Analist QC IPC

Een kritische blik

Als QA officer moet je van vele markten thuis zijn. Met een kritische blik zorgen we ervoor dat in alle afdelingen de regels nageleefd worden. In cross-departementaal teamverband zoeken we ook samen naar oplossingen indien een probleem zich voordoet, waarbij ieder zijn/haar visie kan toelichten en daarvoor ook gewaardeerd wordt. Verder wordt er door het bedrijf sterk ingezet op het ontwikkelen van competenties en kan je zelf aangeven waarin je je verder wil ontwikkelen. En moest ik ooit uitgekeken geraken op mijn huidige job, dan is het fijn om te weten dat er hier nog veel ontwikkelingsmogelijkheden zijn, zodat ik ten alle tijden mijn werk graag kan blijven uitoefenen.

Arno Brouns - QA Compliance Officer